Studio EsSenseOver Esther

Esther van CalkarHallo, welkom op mijn site van studio EsSense, leuk! Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Esther van Calkar in 1972 geboren in Groningen. Sinds 2012 woon ik met veel plezier in Dalfsen.

Toen ik  17 jaar werd,  was mijn eerste beroepskeuze een opleiding in de verpleging. Na het behalen van mijn diploma ben ik naar Zwitserland gegaan om werkervaring op te doen als verpleegster. Ik merkte al gauw, dat het werken met mensen voor mij een bron van inspiratie is. Tijdens mijn baan in de zorg heb ik veel mensen in stress en spanningen gezien. Ik merkte in mezelf een leergierigheid naar tools om meer ontspanning en zelfzorg te kunnen bieden. Mijn interesse ging steeds meer uit naar ont-spanningsmethoden, uiterlijke verzorging met gezonde en effectieve producten en lichaamswerk/ massages. Mijn tweede beroepskeuze was bij deze gemaakt.

In studio EsSense ben ik sinds 2013 werkzaam als Rebalancer®, huidexpert en masseuse. Op deze manier breng ik de aandacht voor het innerlijke en uiterlijke welzijn samen. Wat ik graag binnen studio EsSense uitdraag, is mijn interesse en enthousiasme voor essentie, authenticiteit, puurheid, ontspanning, en natuurlijke schoonheid.

Betreft het innerlijk welzijn kan ik vertellen dat wat op mijn diploma  “Rebalancer” staat ik nastreef: het doel om ontspanning, bewustzijn en belichaming in ieder individu te stimuleren en te ondersteunen.

Wat betreft uiterlijke zorg  is mijn missie om pure  voeding voor huid en zintuigen te bieden, vol vitaliteit en levenskracht. Leveren van eerste klas producten met gezonde en effectieve ingrediënten,met als doel om je natuurlijke schoonheid te benadrukken.

Van mij een groet vanuit Dalfsen en wees welkom in mijn studio