Studio EsSenseHuidverzorging met Primavera en quasha

Duur 60 minuten | Tarief € 65,00

Deze zeer ontspannen Primavera gezichtsbehandeling is in combinatie met de huidverzorgende producten van Primavera. Het accent van deze behandeling ligt op de massage met quasha schrapers. Maar wat is quasha? Een quasha gezichtsbehandeling is een schraaptechniek die op zeer zachte wijze wordt uitgevoerd. Het is een zeer ontspannen massage met edelsteenschrapers. De energie en bloeddoorstroming van je huid word verbeterd. Je huid straalt en je voelt je ontspannen.

Nog een leuk weetje: Een gezichtsbehandeling met Guasha is niet alleen geschikt ter ontspanning of als een schoonheidsbehandeling maar is ook werkzaam bij hoofdpijn, oogklachten, gezichtsverlamming, chronische bijholteontstekingen en andere hoofdklachten. Maar kan ook toegepast worden ter verbetering van de gezichtshuid zoals bij mee-eters, puistjes en een onzuivere huid.

Ik werk met schrapers vervaardigd uit jade of rozenkwarts.

Quasha en Primavera

Reinigingsritueel, lichte peeling, masker, oliecapsule en massage met de quashaschrapers en hoofhuidmassage met quasha kam en afsluitende verzorging van ogen, lippen en huid