Studio EsSenseSPA Lichaamsbehandelingen

 

Activerende detox rug behandeling met Primavera

Duur 30 minuten / 40 euro

Laat je verrassen door deze weldadige behandeling met warme geurcompressen, kruidenpeeling en massage met warme olie. Ik gebruik hierbij de weldadige producten van Primavera en ik laat de gember en limoen hun detox werk doen.

Duur 30 minuten € 40,00

Lavendel relax rug behandeling met Primavera

Een momentje voor jezelf om te ontspannen. Met de weldadige biologische producten van Primavera® behandel ik je rug. Ik start met een fijne scrub welke ik met warme kompressen verwijder. Nadien volgt een ontspannen rugmassage met lavendelolie.

Duur 20 min € 20,00 euro      met lak € 30,00

Wellness handverzorging met Primavera

een handverzorging met gember en limoen producten van het biologisch merk Primavera. Je handen zullen stralen en zacht aanvoelen. Inclusief nagels lakken met de fantastische nagellak van Zao

 

Duur 30 minuten € 30,00      met lak € 40,00

SPA voor happy voeten met Primavera

een verwennerij voor je voeten. Ik start met warme geurcompressen, activerende scrub met de geuren van munt en cipres van Primavera®. Nadien volgt een weldadige voetmassage. Natuurlijk is het ook mogelijk om je nagels in gewenste kleur te laten verzorgen met de fantastische nagellak van ZAO. 

Duur 70 minuten € 120,00   kuur van 6 x 99,50 per behandeling

Bioslimming bodywrap Awardwinning

Wat staat je te wachten tijdens deze behandeling?
In de eerste fase breng ik twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.

De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen met een kopje thee en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming® gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 70 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien. Wil je meer informatie dan klik hier