Studio EsSenseHuidverbetering

Huidverbetering met CENZAA

Cenzaa betekent zijde en echt hoor, je huid voelt na een behandeling zijdezacht aan. Sinds 2008 ontwikkelt Cenzaa unieke huidverbeterende producten. Deze producten omvatten de levenskracht van planten en zijn vervaardigd uit gezonde ingrediënten en rijk aan voedingsstoffen. Het PCN2 systeem is de overtreffende trap: het intelligente en doeltreffende cosmeceuticalsysteem heeft een hoge concentratie werkstoffen, dringt diep door in de huid en zorgt voor huidverbetering.

 

Cenzaa Impressions

Duur 60 min / € 70,00

Tijdens dit uur dompel ik je onder in de wereld van Cenzaa. Ervaar de heerlijk geurreis en de weldadige massage, terwijl er aan je huidverbetering wordt gewerkt.

Reiniging . Huidanalyse . Dieptereiniging . Masker . Massage . Powerserum . Afsluitende verzorging ogen, lippen en gelaat . Thuisadvies . kopje thee of powersmoothie

Cenzaa moments

Duur 90 min / € 95,00

gun jezelf deze serene Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten. Tijdens deze ontspannen droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving

Voetenbad onder genot van kopje biologische cenzaa thee . 2x reiniging . Huidanalyse . Dieptereiniging . Masker . Hoofdhuid en- oormassage tijdens masker . Powerserum . Lomi lomi massage van je armen . Afsluitende verzorging ogen, lippen en gelaat . Thuisadvies

Cenzaa voor MEN

Cenzaa for men

Duur 60 min / € 70,00

De mannenhuid heeft vaker dan een vrouwenhuid last van onzuiverheden maar kan ook gevoelig en vochtarm zijn. Regelmatige scheerbeurten en bloostelling aan de zon hebben gevolgen voor je huid. Cenzaa for men speelt hier speciaal op in met.

Deze behandeling combineer ik met een korte rugpeeling en korte rugmassage.

Rugbehandeling . Reiniging gelaat . Dieptereiniging . Huidanalyse . Wenkbrauwen bijwerken Massage . Powerserum . Masker . Afsluitende verzorging ogen, lippen en gelaat . Thuisadvies

 

Natural Facelifting®: Bindweefselmassage

Duur 45 minuten /€ 67,50  Duur 80 minuten i.c.m. lympfedrainage / 89,95  Kuur van 4 behandelingen € 240,00

TIP: bedenk dat je bij botox en of  fillers de Bindweefselmassage geweldig zowel voor- en na de behandeling kan inzetten!

Deze behandeling kun je los boeken maar ook in kuurverband van 4 behandelingen. Verras je zelf met een stralende huid middels deze energy face bootcamp.

natuurlijke huidverbetering door middel van Natural Facelifting® bindweefselmassage samen met de huidverbeterende producten van Cenzaa. Maar werkt het echt? Bindweefselmassage is dé oplossing om je huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij deze behandeling ligt mijn focus op het verbeteren van de elasticiteit van je huid, het creëren van volume en het verminderen van fijne lijntjes. Mijn advies is om deze behandeling als kuur te boeken, waarbij je 1 maal per week komt voor 1 maand lang.  Nog een weetje en tip: Je kunt dit elk kwartaal herhalen om huidverbetering te genereren. Het weefsel wordt soepeler en de structuur van de huid gaat er beter uit zien. De huid word beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Zeer geschikt voor:

rijpe huid met rimpels en of fijne lijntjes vette huid – seborroe
rokershuid droge huid
slecht doorbloede huid gestreste huid

Ik pas geen bindweefselmassage bij volgende contra indicaties:

hemofilie rosacea
koorts netelroos
tumor donkerpaarse teleangiëctastieën
bloedverdunners herpes simplex
actieve acné zonnebrand in het gelaat
bij inname sterke pijnmedicatie

 

Botuline Shock Therapie

Duur 75 min / € 112,50

Intelligente huidverbetering met doeltreffend resultaat. De Cenzaa bindweefsel Shock Therapy bestaat uit 2 unieke samengestelde behandelingen en is dé manier om het “ouder worden” te vertragen. Je huid wordt op natuurlijke wijze gelift dankzij de activerende bindweefselmassage in combinatie met de Botuline Beauty Masker.

Reiniging . Dieptereiniging . Huidanalyse . masker . Intens firming ampul . Bindweefselmassage . Intens firming ampul . Botuline Beauty Face masq* . Afsluitende verzorging van ogen, lippen en gelaat. Thuisadvies

* Dit bijzonder gelaatsmasker vermindert rimpels aanzienlijk. Het Botuline eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren, waardoor de huid strakker en jonger wordt en een frissere uitstraling zal hebben. Dit masker is uitermate geschikt voor de vermoeide en verouderde huid. Je huid word optimaal gehydrateerd. 

 

Fruitzuurbehandeling: say goodbye to wrinkles

fruitzuurbehandeling

Duur 45 minuten  € 67,50      Kuur 4 x  € 240,00      Kuur 6 x € 329,00

Ideaal om deze behandeling in kuurvorm te doen. Mogelijk vanaf september tot eind mei in combinatie met een zonbescherming.

De professionele Cenzaa fruitzuur peelingen zijn effectief en intensief want:

Huidproblemen worden met fruitzuren echt aangepakt. De diverse soorten fruitzuur peelingen van Cenzaa, waaronder Glycolzuur zijn klein van moleculaire structuur en gaan daardoor des te dieper de huid in. Daarnaast is er nog amandelzuur welke zeer mild en en langzaam in de huid zakt. De professionele peelingen hebben een optimale PH waarde en zijn gebufferd. Hoe lager de PH waarde van het zuur is, hoe dieper deze in de huid doordringt. De PH waarde van de Cenzaa zuren zijn PH3. Je huid wordt getriggerd en tot in de diepere huidlagen geactiveerd. Precies daar waar de nieuwe huidcellen geproduceerd worden en waar de aanmaak  van collageen en elastine plaatsvind.

Bij Cenzaa maken we gebruik van de volgende fruitzuren:

  • Mandelico Peeling 15 %, gewonnen uit bittere amandelen is een Alfa Hydroxi Acid (AHA). Goed te verdragen en kan op vrijwel alle huidtypes worden toegepast. Mocht je een amandel allergie hebben, kan deze zuur niet worden ingezet. In de medische weeld is mandelico peeling lang gebruikt als een antibacteriële behandeling. Men constanteerde de lange termijn effecten van dit zuur omdat het een uitstekende bijdrage leverde bij het verminderen van de tekenen van veroudering, verbeterenva nde verschijning van fijne lijntjes, rimpels en littekens. Alles zonder irritatie va n de huid.
  • Mandelico Peeling 30% is qua samenstelling hetzelfde ald de mandelico Peeling 15 %. Deze is alleen kleiner qua moleculaire structuur en komt daardoor ook dieper in de huid. Ondanks de milde samenstelling kan het zijn dat de huid na de Mandelico behandeling een aantal dagen een lichte vorm van roodheid en som schilfers laat zien. Deze schilfers mogen niet va nde huid getrokken worden in verband met de kansop kleine wondjes en daardoor verhoogde kans op infecties.
  • Glycol Therapie 35% is een Alfs Hydroxi Acid (AHA) en is gewonnen uit de suikerriet. Het is een natuurlijk organische zuur waarvan de moleculaire structuur klein is en daardoor snel door de huid wordt opgenomen. Het dringt door in de huid om daar elastine en bindweefselproductie te activeren. De verhoogde celdeling leidt tot een versnelde afschilfering van de opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft. Er treedt tegelijkertijd een vernieuwingen verfrissing van de huid op.

Weetje: krachtige fruitzuren, verwijderen dode huidcellen, stimuleren de cel vernieuwing en geven een frisse uitstraling. Ideaal om in te zetten bij rimpels, droge huid, pigmentstoring

  • Beta Hydroxy zuren: salicylzurur is een beta hydroxy zuur en komt uit de boomschors van een wilg. Onderzoek wijst uit dat salicylzuur erg geschikt is voor de huid met acne en kan het zelfs verminderen. Salicylzuur werkt op dezelfde manier als fruitzuren maar bezit ook een ander talent zoals mee-eters aanpakken.

Weetje: Salicyl Acid behoort tot de beta hydroxi zuren. Dringt diep door in de poriën en pakt onzuiverheden en verstopte poriën aan. Hieronder de compacte beschrijving van de behandeling:

 . Reiniging . Huidanalyse . Dieptereiniging . Fruitzuur peeling . PH neutralisatie . Serum . Afsluitende verzorging van ogen, lippen en gelaat . Zonbescherming . Thuisadvies

Fruitzuurbehandeling mét Bindweefselmassage: say goodbye to wrinkles

Duur 60 min / € 90,00      Kuur van 6 x € 450,00

Deze natuurlijke behandeling is een bron van verjonging. De combinatie bindweefselmassage en fruitzuurbehandeling geeft een prachtig en stralend resultaat. Te boeken vanaf september tot eind mei.

 .Reiniging . Huidanalyse . Dieptereiniging . Bindweefselmassage .Fruitzuur peeling . PH neutralisatie . Serum . Afsluitende verzorging van ogen, lippen en gelaat . Zonbescherming . Thuisadvies

 

Hieronder som ik de contra indicaties op waardoor ik geen cenzaa fruitzuur behandeling kan starten:

Noten allergie bij mandelico zuren gebruik van antibiotica of hormoonzalf
actieve herpes simples exceem
zwangerschap ( in verband met pigmentvorming) psoriasis
stressvolle situaties medicatie met vitamine A zuur of roaccuttane
behandeling van kanker / bestraling / chemokuur rosacea
operatie in huidgebied mannen die op dag van behandeling zijn geschoren
gebruik van acné medicatie als je veel rookt raad ik een kuur af

 

Microdermabrasie en mesotherapie

Duur 60 min  € 70,00      Kuur 3 x  € 195,00      Kuur 5 x / € 320,00

Diamant dermabrasie is een mechanische diepte peeling! Ik werk uitsluitend met diamanten, daarmee kunnen we meer huidtypen op een veiligere en pijnloze manier behandelen. Door middel van Microdermabrasie wordt de bovenste fijne huidlaag verwijderd, waardoor er een zachte, frisse en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. Diamant Microdermabrasie verwijdert de dode huidcellen waardoor de celdeling van je huid versnelt wordt, je huid ziet er direct een stuk gladder en egaler uit.
Door het afslijpen van de bovenste huidlaag ontstaat een natuurlijk proces waarin collageen aanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. De huid blijft intact en de behandeling is pijnloos.
Mooie resultaten bij:

Acné Vermoeide grauw uitziende huid
Rimpels en fijne lijntjes Droge huid
Pigmentatie Vette huid
Grove poriën Littekens in het gelaat
Verkleuring van de huid Huid met veel onzuiverheden
Zon beschadigde huid grove huidstructuur

Resultaten:

Verfijnt de huidstructuur Verzacht rimpeltjes en lijntjes
Gladdere en zachtere huid Verbetert de bloedcirculatie
Vermindert pigmentvlekjes Verfrist verbetert en verjongt de huid
Egaliseert de huidskleur Opname vermogen van de huid is verbeterd

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Voor een optimaal resultaat is een kuur van behandelingen die wekelijks plaatsvinden aan te bevelen. Een kuur bestaat meestal uit 3 of 5 behandelingen. Omdat dit geheel afhankelijk is van de huidconditie wordt tijdens een intake/behandeling geadviseerd wat het beste past.

Hoe ziet de huid eruit direct na de behandeling?
De huid ziet er goed doorbloed en egaal uit en je kunt vrijwel meteen de dagelijkse activiteiten hervatten en je hebt geen last van vervelling, waardoor er geen downtime nodig is.

Wat is het advies na een microdermabrasie behandeling?
De huid is nu heel goed in staat om voedingsstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages voeding te gebruiken. Hierover geef ik advies tijdens de behandeling en intake gesprek. Omdat de huid nu ook iets gevoeliger is geworden voor Uv-straling is het belangrijk om dagelijks een dagcrème met UV-bescherming (SPF) te gebruiken.

Wat mag niet na een microdermabrasie behandeling?
Vermijd zonnen of zonnebanken tot zeker 7 dagen na de behandeling. Daarnaast is het beter om de eerste drie dagen niet te gaan zwemmen in chloorwater of in de sauna te gaan.