Studio EsSense

Huidverzorging en quasha

primavera

Huidverzorging met primavera

Primavera verwentijd: duur 60 minuten 50 euro

Deze verzorgende gezichtsbehandeling met Primavera producten verwennen je huid met kostbare oliën en plantenextracten. Primavera is een eersteklas productlijn met biologische ingrediënten. Puur natuur voor natuurlijke balans. Tijdens de behandeling kijken we samen wat je huid nodig heeft en wat jouw wensen zijn.  Het resultaat van de behandeling is een vitale en verzorgde huid. Een ideaal ritme voor een behandeling zou elke 4 a 6 weken zijn.

Primavera verwentijd

Reinigingsritueel, peeling, dieptereiniging, epileren van je wenkbrauwen, oliecapsule, intensieve gezichtsmassage met edelstenen, masker en afsluitende verzorging van ogen, lippen en huid.

Quasha en Primavera

quasha gelaatDalfsen

primavera quasha behandeling: 60 minuten 50 euro

in combinatie met de producten van primavera ligt het accent van deze behandeling op de massage met quasha schrapers. Maar wat is quasha? quasha gezichtsbehandeling is een schraaptechniek die op zeer zachte wijze wordt uitgevoerd. Het is een zeer ontspannen massage met edelsteenschrapers. De energie en bloeddoorstroming van je huid word verbeterd. Je huid straalt en je voelt je ontspannen.

Nog een leuk weetje: Een gezichtsbehandeling d.m.v. Guasha is niet alleen geschikt als een ontspanning of als een schoonheidsbehandeling maar is ook werkzaam bij hoofdpijnen, oogklachten, gezichtsverlamming, chronische bijholte-ontstekingen en andere hoofdklachten. Maar kan ook toegepast worden ter verbetering van de gezichtshuid zoals bij mee-eters, puistjes en een onzuivere huid.

Ik werk bij deze Guasha-gezichtsbehandeling schrapers vervaardigd uit jade of rozenkwarts.

Quasha en Primavera

Reiningingsritueel, peeling, epileren van je wenkbrauwen, masker, oliecapsule en massage met de quashaschrapers en hoofhuidmassage met quasha kam en afsluitenden verzorging van ogen, lippen en huid