Studio EsSense

Huidverbetering

ultimate relaxation Cenzaa

Huidverbetering met CENZAA

Cenzaa betekent zijde en echt hoor, je huid voelt na een behandeling zijdezacht aan. Sinds 2008 ontwikkelt Cenzaa unieke huidverbeterende producten. Deze producten omvatten de levenskracht van planten en zijn vervaardigd uit gezonde ingrediënten en rijk aan voedingsstoffen. Het PCN2 systeem is de overtreffende trap: het intelligente en doeltreffende cosmeceuticalsysteem heeft een hoge concentratie werkstoffen, dringt diep door in de huid en zorgt voor huidverbetering.

 

Cenzaa kennismaking voor VIP’s:

kadobox

Duur 45 min / 75 euro

is het merk Cenzaa nieuw voor je? Dan is deze Cenzaa VIP behandeling een mooie kennismaking speciaal voor jou.

Samen kijken we naar je huid en huidwensen en na de behandeling geef ik je een luxe cadeaubox mee t.w.v. 64,50 euro. Je kunt dan thuis aan de slag met de 7 producten.

Reiniging . Dieptereiniging . Masker . Korte massage . Powerserum . Afsluitende verzorging ogen en lippen en gelaat . Cadeaubox speciaal voor jou met 7 miniaturen.

 

Cenzaa Impressions

Cenzaa

Duur 60 min / 60 euro

Tijdens dit uur dompel ik je onder in de wereld van Cenzaa. Ervaar de heerlijk geurreis en de weldadige massage, terwijl er aan je huidverbetering wordt gewerkt.

Reiniging . Huidanalyse . Dieptereiniging . Masker . Massage . Powerserum . Afsluitende verzorging ogen, lippen en gelaat . Thuisadvies . kopje thee of powersmoothie

Cenzaa moments

Duur 90 min / 89 euro

gun jezelf deze serene Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten. Tijdens deze ontspannen droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving

Voetenbad onder genot van kopje biologische cenzaa thee . 2x reiniging . Huidanalyse . Dieptereiniging . Masker . Hoofdhuid en- oormassage tijdens masker . Powerserum . Lomi lomi massage van je armen . Afsluitende verzorging ogen, lippen en gelaat . Thuisadvies

Cenzaa voor MEN

Cenzaa for men

Duur 60 min / 60 euro

De mannenhuid heeft vaker dan een vrouwenhuid last van onzuiverheden maar kan ook gevoelig en vochtarm zijn. Regelmatige scheerbeurten en bloostelling aan de zon hebben gevolgen voor je huid. Cenzaa for men speelt hier speciaal op in met.

Deze behandeling combineer ik met een korte rugpeeling en korte rugmassage.

Rugbehandeling . Reiniging gelaat . Dieptereiniging . Huidanalyse . Wenkbrauwen bijwerken Massage . Powerserum . Masker . Afsluitende verzorging ogen, lippen en gelaat . Thuisadvies

 

Cenzaa Energy Bootcamp Bindweefselmassage

Duur 45 minuten / 67,50

Kuur van 4 behandelingen 270 euro

TIP: bedenk dat je bij botox, fillers de Bindweefselmassage geweldig zowel voor- en na de behandeling kan inzetten!

Contra indicaties klik hier*

Deze behandeling kun je los boeken maar ook in kuurverband van 4 behandelingen. Verras je zelf met een stralende huid met deze energy bootcamp.

Klik hier voor meer informatie over een kuurbehandeling

( natuurlijke huidverbetering door middel van Cenzaa bindweefselmassage. Maar werkt het echt? Bindweefselmassage is dé oplossing om je huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij deze behandeling ligt mijn focus op het verbeteren van de elasticiteit van je huid, het creëren va nvolume en het verminderen van fijne lijntjes. Mijn advies is om deze behandeling als kuur te boeken, waarbij je 1 maal per week komt voor 1 maand lang.  Nog een weetje en tip: Je kunt dit elk kwartaal herhalen om huidverbetering te genereren. Het weefsel wordt soepeler en de structuur van de huid gaat er beter uit zien. De huid word beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd).

Zeer geschikt voor:

. atrofische huid.sebostase huid.seborroe huid. gestreste huid.rijpe huid met rimpels en plooien

.rokershuid.slecht doorbloede huid.

* contra indicaties:

Ik pas geen bindweefselmassage bij:

. koorts

.bij algehele malaise

. hemofilie

.tumoren

.bloedverdunners

. sterke pijnmedicatie

.actieve acne

.netelroos

.zonnebrand in het gelaat

.rosacea

. donkerpaarse teleangiëctasieën

. herpes simplex

Botuline Shock Therapie

fruitzuurbehandeling

Duur 75 min / 112,50

Intelligente huidverbetering met doeltreffend resultaat. De Cenzaa bindweefsel Shock Therapy bestaat uit 2 unieke samengestelde behandelingen en is dé manier om het “ouder worden”te vertragen. Je huid wordt op natuurlijke wijze gelift.

Reiniging . Dieptereininging . Huidanalyse . masker . Intens firming ampul . Bindweefselmassage . Intens firming ampul . Botuline Beauty Face masq (klik voor meer info: Dit bijzonder gelaatsmasker vermindert rimpels aanzienlijk. Het Botuline eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren waardoor de huid strakker en jonger wordt en een frisse uitstraling zal hebben. Dit makser is uitermate geschikt voor de vermoeide en verouderde huid.Tevens is het een uitstekend masker om de huid optimaal te hydrateren.) . Afsluitende verzorging van ogen, lippen en gelaat . thuisadvies

Say goodbye to wrinkles

fruitzuurbehandeling

Klik hier voor contra indicaties bij fruitzuurbehandeling*

Duur 45 minuten / 67,50

Ideaal om deze behandeling in kuurvorm te doen. Mogelijk vanaf september tot eind mei in combinatie met een zonbescherming.

De professionele Cenzaa fruitzuur peelingen zijn effectief en intensief.Klik hier voor meer informatie:

(Huidproblemen worden met fruitzuren echt aangepakt. De diverse soorten fruitzuur peelingen van Cenzaa, waaronder Glycolzuur zijn klein van moleculaire structuur en gaan daardoor des te dieper de huid in. Daarnaast is er nog amandelzuur welke zeer mild en en langzaam in de huid zakt. De professionele peelingen hebben een optimale PH waarde en zijn gebufferd. Hoe lager de PH waarde van het zuur is, hoe dieper deze in de huid doordringt. De PH waarde van de Cenzaa zuren zijn PH3. Je huid wordt getriggerd en tot in de diepere huidlagen geactiveerd. Precies daar waar de nieuwe huidcellen geproduceerd worden en waar de aanmaak  van collageen en elastine plaatsvind.

Bij Cenzaa maken we gebruik van de volgende fruitzuren:

 • Mandelico Peeling 15 %, gewonnen uit bittere amandelen is een Alfa Hydroxi Acid (AHA). Goed te verdragen en kan op vrijwel alle huidtypes worden toegepast. Mocht je een amandel allergie hebben, kan deze zuur niet worden ingezet. In de medische weeld is mandelico peeling lang gebruikt als een antibacteriële behandeling. Men constanteerde de lange termijn effecten van dit zuur omdat het een uitstekende bijdrage leverde bij het verminderen van de tekenen van veroudering, verbeterenva nde verschijning van fijne lijntjes, rimpels en littekens. Alles zonder irritatie va n de huid.
 • Mandelico Peeling 30% is qua samenstelling hetzelfde ald de mandelico Peeling 15 %. Deze is alleen kleiner qua moleculaire structuur en komt daardoor ook dieper in de huid. Ondanks de milde samenstelling kan het zijn dat de huid na de Mandelico behandeling een aantal dagen een lichte vorm van roodheid en som schilfers laat zien. Deze schilfers mogen niet va nde huid getrokken worden in verband met de kansop kleine wondjes en daardoor verhoogde kans op infecties.
 • Glycol Therapie 35% is een Alfs Hydroxi Acid (AHA) en is gewonnen uit de suikerriet. Het is een natuurlijk organische zuur waarvan de moleculaire structuur klein is en daardoor snel door de huid wordt opgenomen. Het dringt door in de huid om daar elastine en bindweefselproductie te activeren. De verhoogde celdeling leidt tot een versnelde afschilfering van de opperhuidcellen, wat eenblekend effect heeft. Er treedt tegelijkertijd een vernieuwingen verfrissing van de huid op.

Weetje: krachtige fruitzuren, verwijderen dode huidcellen, stimuleren de celvernieuwing en geven een frisse uitstraling. Ideaal om in te zetten bij rimpels, droge huid, pigmentstoring

 • Beta Hydroxy zuren: salicylzurur is een beta hydroxy zuur en komt uit de boomschors van een wilg. Onderzoek wijst uit dat salicylzuur erg geschikt is voor de huid met acne en kan het zelfs verminderen. Salicylzuur werkt op dezelfde manier als fruitzuren maar bezit ook een ander talent zoals mee-eters aanpakken.

Weetje: Salicyl Acid behoort tot de beta hydroxi zuren. Dringt diep door in de poriën en pakt onzuiverheden en verstopte poriën aan

 . reiniging . Huidanalyse . Dieptereiniging . Fruitzuur peeling . PH neutralisatie . Serum . Afsluitende verzorging van ogen, lippen en gelaat . Zonbescherming . Thuisadvies

 8 brede foto

Say goodbye to wrinkles incl Bindweefselmassage

Duur 60 min / 90 euro

 .reiniging . Huidanalyse . Dieptereiniging . Bindweefselmassage .Fruitzuur peeling . PH neutralisatie . Serum . Afsluitende verzorging van ogen, lippen en gelaat . Zonbescherming . Thuisadvies

 9 brede foto

Say goodbye to wrinkles kuur

6 behandelingen incl gratis Age reduce Box 427,50 euro

Bij deze verjongende kuurbehandeling ontvang je gratis de Cenzaa Age reduce Box voor thuisgebruik. De Cenzaa fruitzuurkuur behandeling zal wekelijks uitgevoerd worden.

Naarmate de kuur vordert vernieuwt het weefsel zich. De huid wordt gladder, soepeler en gezonder. Dee fruitzuurkuur behandeling voor de rijpe huid kan zeker in de wintermaanden prachtig uitgevoerd worden. Ik adviseer 6 behandelingen. Deze zien er als volgt uit:

1 60 minuten behandeling met AHA in combinatie met bindweefselmassage

2 45 minuten behandeling met AHA met bindweefselmassage

3 45 min behandeling met AHA

4 45 min behandeling met AHA

5 60 min behandeling met AHA met bindweefselmassage

6 45 min behandeling met AHA 

 • Contra indicaties: voordat ik de fruitzuurbehandeling start voer ik altijd eerst een patchtest uit om te kijken of je huid fruizuren verdraagd.

Hieronder som ik de contra indicaties op waardoor ik geen cenzaa fruitzuur behandeling kan starten:

 • noten allergie bij mandelico zuren
 • actieve herpes simples
 • zwangerschap ( in verband met pigmentvorming)
 • stressvolle situaties
 • behandeling van kanker / bestraling / chemokuur
 • operatie in huidgebied
 • gebruik van acne medicatie
 • bij gebruik van antibiotica / hormoonzalf
 • bij exceem / psoriasis
 • roaccuttane of andere medicijnen met vitamine A zuur
 • rosacea
 • Mannen die zich op de dag van behandeling hebben geschoren
 • Als je rookt raad ik je een kuurbehandeling af. Roken vermindert het herstelvermogen van je huid.

DEELBEHANDELINGEN

Wimpers verven 7,50 euro

Brow up * : epileren/ harsen van je wenkbrauwen  7, 50 euro

Brow up **: verven en epileren/ harsen van je wenkbrauwen 14 euro

Wimpers en Brow up**: 20 euro

Harsen bovenlip en kin: 8 euro

LICHAAMSBEHANDELINGEN

The ultimate relaxation droomreis

90 minuten / 85 euro

Een droomreis om nooit te Vergeten. Voordat de Tibetaanse monniken aan een spirituele reis begonnen, reinigden ze hun lichaam met zuiverende mineralen. Vanuit deze traditie is de Himalaya feeling ontstaan. Warme kruidenstempels met zoutkristallen worden gedrenkt in weldadige kruidenolie. Hiermee wordt je huid gemasseerd en je spieren verwarmd. Sluit je ogen en droom over je reis naar jouw Himalaya.

Activerende Detox rug behandeling

45 minuten / 45 euro

Laat je verrassen door deze weldadige behandeling met warme geurcompressen en kruidenpeeling en massage met warme olie.