Massage: yoga-unwinding

Hallo bloglezer, mijn tweede blog, jippie. Met als thema: yoga- unwinding massage. Persoonlijk doe ik al een tijdje bijna dagelijks yoga oefeningen thuis. Ik merk dat dit mij erg goed doet.

Niet alleen om me soepel te voelen maar ik merk met name dat als ik een tijdje geen yoga oefeningen doe, ik mijn moeheid en wat zeurderig gevoel in mijn onderrug weer ga voelen. Vandaar dat dit me aan het denken heeft gezet: hoe kan ik deze fantastische strekkingen in een mooie massagevorm gieten. De yoga unwinding massage is ontstaan. Door middel van diverse strekkingen bied deze massage ruimte en soepelheid in je lijf. Heerlijk. Ik kijk ook graag naar mijn kat Polle die zich na een rustmoment altijd even rekt en strekt. Polle komt trouwens ook graag naar mij kijken als ik op mijn matje met mijn hoofd naar beneden gericht een oefening sta te doen en ik scoor hierbij vaak een kopje van Polle. Ik bedenk me dat Polle een mooi voorbeeld is m.b.t. het begrip “unwinding”. Het zelf rekken en strekken van een bepaald lichaamsdeel, zoals bijvoorbeeld je arm terwijl ik je been een strekking geef. Dit geeft dan quasi een dubbel effect (in dit voorbeeld) in je rug.

Hieronder zie je een video van een yoga unwinding massage. Geeft je gelijk een leuke impressie ?

Fijne dag vandaag en groetjes,