Natural Face Lifting in deze tijd

He hoi lezer (-es),

Ik zou zeggen, pak er een kopje koffie bij of thee: want mijn thema is erg actueel. Ach en tijd nemen, ook al is het om mijn blog te lezen, tijd innemen is een goede keuze: een tip op de valreep ?

Enfin, mijn thema betreft: manuele Face Lifting, voilà. Het woord is eruit. Hierover is zoveel te vertellen merk ik, juist omdat dit thema op verschillende manieren kan worden belicht. Ik beperk me voor deze blog tot de methode: manuele manier van Face liften. Hmm, misschien maak ik er nóg een blog over…

Ken je het programma die BNN een tijdje geleden presenteerde: ” Sophie in de kreukels?” Sophie onderzocht het thema “huidveroudering” en de hedendaagse cosmetische ingrepen. Voordat dit programma online te zien was, werd Sophie uitgenodigd bij RTL late night show, waar ze openhartig vertelde dat ze nieuwsgierig was of ze ook in de verleiding zou komen tot huid verjongende ingrepen ná haar programma : Sophie in de kreukels. Hieronder een fragment:

Ik zelf wist al wel dat botox en injectables niet binnen studio EsSense thuis horen. Maar ik ging wel op zoek naar een 100% natuurlijke manier om optimale huidverbetering te bereiken. Ik kwam uiteindelijk terecht bij Inge Deceuninck, oprichtster van de opleiding: Natural Face Lifting Nederland en België. De training vond voor mij plaats in Leiden. Dit kwam mij goed uit want dan kon ik tevens bij een lieve vriendin overnachten tijdens deze training. Ik was gelijk enthousiast over de veelzijdige en intensieve technieken. Maar ook omdat deze methode het verouderen van de huid op een holistische manier benaderd. Net zoals ook Primavera dit doet. Het is eigenlijk een samensmelting van verschillende behandeltechnieken die allemaal hun oorsprong vinden in de fysiotherapie. Het zijn combinaties van bindweefseltechnieken, intensieve effleurages, vibraties, knedingen en lymfedrainage.

Het resultaat is mooie stralende vitale huid. Je kunt het zien als fitness voor je huid omdat er naast bindweefseltechnieken ook op je spieren word gewerkt. Een optimaal resultaat behaal je met een kuur.